Miksi ostaa rumble Roller?

Haluatko sinä olla uuden Rumble Rollerin omistaja?

Alapuolelta löydtä meidän suosittelemamme nettikaupat, joista Rumble Rollerin tilaus onnistuu turvallisesti, helposti sekä edullisesti. Valitse niistä suosikkisi ja tilaa jo vaikka tänään. Alapuolella voit myös tutusta parermmin Rumble Rolleriin.

Mikä on Rumble Roller?

Tällä sivulla otetaan pieni katsaus RumbleRolleriin, joka onkin jo monille tuttu uuden mallinen foam roller. Sen ulkonäkö on jo erittäin kunnioitusta herättävä kaikkine isoineen nystyröineen. Näillä nystyröillä on kuitenkin merkittävä rooli sen saamassa suuressa suosiossa.

Nystyröiden tarkoituksena on simuloida normaalisti hierojan käyttämiä sormia. Tällä tavoin käyttäessäsi RumbleRolleria se luo huomattavasti aidomman oloisen hierontatapahtuman, kun tavallinen pilatesrulla. Sen lukuisat nystyrät simuloivat ”trigger pointtejasi” ja näin ollen rentouttavat lihaksiasi sekä parantavat yleistä notkeuttasi. Tämä kaikki siis teoriassa, mutta katsotaan nyt miten RumbleRoller käytännössä suoriutuu hieronnasta.

Hyvää

Se todella toimii –  Mikäli harrastat reippaasti liikuntaa olet varmasti kokenut häiritseviä jumiutumia sekä kipuja etenkin selän alueella. Rumble Roller todella auttaa rentouttamaan sekä avaamaan näitä jumiutumia ja nopeasti huomaatkin käyttäväsi Rumble Rolleria päivittäin, koska se oikeasti toimii. Mikäli kärsit suurista jumiutumista, niin Rumble Roller on varmasti jokaisen euron arvoinen.

Ohje sisältyy hintaan – Rumbe Rollerin käyttö saattaa tuntua alussa hiukan hankalalta, sillä sen käyttäminen ei onnistu täysin samanlailla kuin tavallisen Pilatesrullan. Sen vuoksi onkin erittäin kätevä, että sen mukana tulee pieni ohje, joka opastaa sinut sen käytön perusteisiin. Ohje ei kuitenkaan todellakaan ole mikään syvällinen ohje Rumble Rollerin käyttöön, mutta se auttaa sinut alkuun. Loppujen lopuksi löydät parhaat liikkeet itsellesi vain runsaalla testaamisella.

Koko – Rumbe rolleria myydään kahdessa eri koossa: 45cm sekä 90cm. Kumman niistä valitsee on lopulta vain makuasia, sillä molemmat koot toimivat loistavasti. Tottakai suurempi malli on parempi etenkin isojen lihasten hierontaan, mutta pienempikin malli suoriutuu vallan mainiosti hieronnasta. Yleisenä ohjeena osta iso malli, jos sinulla on siihen varaa, mutta pienempi mallikaan ei ole missään nimessä huono.

Huonoa

Se sattuu – Jokainen aikaisemmin foam rolleria käyttänyt tietää, että sen käyttö on välillä harvinaisen kivuliasta. Rumble Roller ei tässä poikkeusta vaan päinvastoin, se sattuu välillä jopa tavallista pilatesrullaa enemmän. Tätä asiaa ei voida kuitenkaan laittaa aivan suoraan huonoihin asioihin, sillä jotain tyydyttävää tässä kivussa lopulta on. Kipu myöskin hellittää ajan kanssa ja se kipu on normaalisti kaiken sen arvoista, kun tunnet lopulta lihaksesi vähemmän jumiutuneiksi. Varoituksen sanana kuitenkin siis, että tämä hieronta ei ole kivutonta.

Vaikea ottaa mukaan – Nystyröistä johtuen Rumble Roller on huomattavasti isompi kuin tavallinen pilatesrulla. Tästä syystä tuottaa suuria vaikeuksia sulloa se esimerkiksi reppuun. Rumble Rolleria ei mielellään kanniskelekkaan ympäriinsä, jos suosit esimerkiksi pyörällä liikkumista. Mikäli taas liikut autolla tai käytät rumblerolleria vain yhdessä paikassa, niin tästä ei koidu sinulle ongelmia.

Hinta –  Rumble Rollerin hinta on huomattavasti suurempi kuin tavallisen pilatesrullan, kuten yläpuolelta näit. Tästä syystä saattaa tuntua tyhmältä maksaa useita kymppejä yhdestä muovirullasta. Näin ollen mikäli sinulla on erittäin tiukka budjetti, niin suosittelemme tavallisen foam rollerin ostamista. Mikäli sinulla taasen on säästössä ylimääräistä, niin kannattaa ehdottomasti hankkia Rumble Roller. Ero on kuitenkin lopulta sen verran merkittävä tavalliseen foam rolleriin ,että kannattaa maksaa muutama kymppi enemmän.

Yhteenveto

Kaiken kaikkiaan Rumble Roller on sellainen tuote, jota voi varauksetta suositella ihan kenelle tahansa liikuntaa harrastaneelle. Se ei ole ainoastaan hyvä ja toimiva tapa avata jumiutuneita lihaksia, mutta se on myöskin erittäin helppo ja turvallinen tapa tehdä se.

Ostaessasi tuotetta on hyvä vertailla hiukan hintoja eri kaupoissa. Tämän vertailun voit tehdä helposti tämän sivun ylälaidassa. Lisäksi kannattaa miettiä onko pieni malli sinulle tarpeeksi suuri vai onko parempi suoraan ostaa suurempi malli. Ei ole väliä oletko jo tavallisen foamrollerin omistaja vai ensimmäistä kertaa ostoksilla, niin Rumble Roller sopii varmasti sinulle.